top of page
Yvonne.jpg

Met meer dan 15 jaar ervaring in de biologische sector weet ik hoe complex de (internationale) duurzame markt is. En wat ervoor nodig is om de consument te bereiken en zichtbaarheid te creëren. Te vaak zag ik mooie, vernieuwende concepten het schap passeren, omdat ze te klein, te onderscheidend (…) of onvoldoende zichtbaar bleken te zijn. En vaak waren dit juist de  producten met onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde; Producten die bijdragen aan de essentie van een duurzame toekomst, die dicht bij de oorsprong blijven, bijdragen aan een gezondere wereld en een krachtig verhaal te vertellen hebben. Zowel lokaal als internationaal. 

Connectivation richt zich op het creëren van betere zichtbaarheid in de markt van  duurzame producten en concepten, het delen van kennis en verhogen van naamsbekendheid van producten die niet alleen waarde toevoegen aan een bewustere lifestyle van de consument, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Mijn naam is Yvonne Witpaard en zet mij in als verbindende factor met als doel het aanbod van duurzame producten en concepten te verbreden, kennis van de consument te verhogen en betere beschikbaarheid en zichtbaarheid te creëren in de markt.  Niet alleen omdat ik overtuigd ben van het feit dat deze producten passen binnen de bewuste keuzes van de consument, maar vooral ook een bijdrage leveren aan een gezondere en respectvollere wereld.

Met mijn passie voor en beheersing van diverse talen ben ik zowel inzetbaar op de Nederlandse markt, als internationaal.

bottom of page