Met het juiste verhaal en kloppend merk of product ligt er een wereld open om de consument te overtuigen van de toegevoegde waarde van jouw product of dienst. Alles is gereed. Het enige wat nog ontbreekt is inzicht in deze specifieke markt. Welke strategie moet er worden toepassen? Welke onderdelen zijn er nodig voor een duidelijk commercieel plan? Hoe wordt de consument voor langere periode aan het merk of product verbonden? Hoe worden er relaties opgebouwd met de winkelier die in dezelfde waardes geloven als jouw bedrijf?  

Met de nodige vakkennis, ervaring in category management, sales, export- import en marketing en mijn visie op biologisch en duurzaam begeleid ik je graag verder op weg.

 

  •  
Value Concept. On the table coffee mug,

Dankzij jarenlange ervaringen, beheersing van diverse talen (FR, DU, ENG, SP) en vakkennis over de sector bied ik ondersteuning aan op het gebied van:

  •  marktanalyse en marktontwikkelingen,
  • concurrentie analyse, 
  • het opstellen van een tactisch en strategisch plan,
  • helpen bij het vinden van de juiste partners,
  • Ondersteuning op het gebied van vertalingen (NL/ENG/DU/FR/ESP), etikettering en wetgeving

VOOR GRENSVERLEGGENDE ONDERNEMERS Jouw product heeft zicht bewezen op de thuismarkt. En je bent ervan overtuigd: Met het juiste verhaal en dit kloppend product ligt er een wereld voor je open. . Het buitenland lonkt en er liggen goede kansen over de grens. Maar dat is gelijk ook jouw struggle.

De grens over betekent namelijk voor jou een grens te ver.

 

Wil jij je activiteiten over de grens verleggen? Maar spreek je letterlijk de taal niet? Geen idee waar je moet beginnen? Wie je concurrenten zijn? Welke trends er spelen? Of hoe de markt er überhaupt uitziet?

Tranquilo, ik neem je graag je onbegrensde zorgen uit handen.