top of page
Yvonne%20portret_edited.jpg


Het Sustainable business & marketing programma is voor ondernemers die impact willen maken met een duurzame missie door te ondernemen vanuit hun ideaal en het verschil willen maken.

Je bent ondernemer geworden omdat je een met jouw duurzame missie de wereld een stukje beter maakt. Omdat je het verschil wilt maken.

 

Maar maak je op dit moment ook het verschil?

 

Ben je zichtbaar

 

Trek je de juiste klanten aan? Of mis je de focus?

 

Vind je het lastig om je verhaal te vertellen?

Je komt er achter dat een duurzame missie alleen geen verschil gaat maken. Je realiseert je dat er nog vele stappen gemaakt moeten worden om jouw missie te positioneren zodat je kunt gaan bouwen.

Je twijfelt aan je concept, je identiteit, je business en je doelgroep en je onderneemt hierdoor niet altijd vanuit jouw waarden.

De basis voor een goede strategie is formuleren waar je voor staat. Jouw idealen. Jouw intrinsieke motivatie. Want dat is wat resoneert. En dat is de basis voor jouw strategie. 

Hoe draag jij bij aan de wereld van morgen?

 

Ga terug naar waar jouw motivatie vandaan komt: Je bent ondernemer geworden omdat je een missie hebt. Jouw duurzame missie voegt  waarde toe , levert een bijdrage aan een betere wereld. Jouw missie komt voort uit jouw idealen. Uit jouw droom. Dat is de basis.

Impact is what people remember

Groeien met je bedrijf, succesvol zijn met je product betekent niet alleen maar heel veel tijd in energie slurpende onderdelen stoppen. Het gaat om leiderschap tonen.

 

Dat is waar het begint.

 

Leiderschap toon je door focus te hebben. Door keuzes te maken. Door te weten wie je bent, waar je voor staat en wat jouw groter doel is met jouw business.

 

Succesvol zijn in het bereiken van jouw uiteindelijke doel behaal je mede door je te richten op de doelgroep die resoneert met jouw boodschap. Door te weten hoe deze boodschap zichtbaar te maken, zodat deze ook daadwerkelijk gezien gaat worden. Hierdoor creëer je rust in je bedrijf, kun je je richten op strategische plannen en trek je de juiste klanten.

Je bedrijf sturen vanuit je jouw gevoel, verbinden op het juiste niveau en activeren door te transformeren.

 

Hoe fijn zou het zijn dat je overzicht zou kunnen creëren door het opstellen van een helder stappenplan. Waarin je niet alleen inzoomt op wie precies jouw doelgroep is, maar waarin je ook een duidelijke duurzame strategie neerzet en een helder communicatieplan waarin je jouw verhaal kunt vertellen, jouw missie kunt delen, die resoneert met jouw klanten. Ondernemen vanuit sustainable marketing gebaseerd op jouw intrinsieke drijfveren.

Je wilt graag een heldere strategie voor je hebben liggen, zichtbaar zijn, klanten inspireren en vol focus de wereld blij maken met jouw product. 

Je wilt zichtbaar zijn, connectie maken. Want, zonder connectie geen klanten. En zonder klanten geen omzet.

Je zoekt iemand die jou het vertrouwen geeft dat je het kunt. Jouw vermogen hierin naar boven haalt en je leert te verbinden vanuit passie voor duurzaamheid en te vertrouwen op je gevoel.

896e26_bb23f13859f549dab5fc22e9ad5bd0da~

Dankbaar voor het feit dat ik heel veel prachtige reizen heb mogen maken tijdens mijn carrière  in de biologische sector, heb ik met eigen ogen mogen zien waar ons voedsel vandaan komt. Welk verschil er wordt gemaakt met een duurzame keten en welk positieve verschil dit maakt voor de toekomst. 

Welke verhalen er schuil gaan achter producten en welke impact dat heeft op de mens en de wereld.

Wat er nodig is om de consument te bereiken en zichtbaarheid te creëren om het verhaal te kunnen vertellen.

Want uiteindelijk, zonder kennis is er geen bewustwording.

Als geen ander weet ik waarom het ene product of dienst wel en het ander niet slaagt, wat er voor nodig is om impact te maken in een niche. Graag help ik bewuste ondernemers vanuit hun missie te ondernemen met als doel met een krachtige strategie een helder positionering te creëren in de markt die volop onder de aandacht staat.

Het Impact-programma is speciaal voor ondernemers die impact willen maken met hun duurzame missie op wereld van morgen. Door het opzetten van een heldere product strategie en verbinden vanuit jouw idealen, creëer je een gezonde business voor jou én de wereld. Door marketing in te zetten vanuit een sterke positionering, geformuleerd vanuit hoe jij wilt bijdragen met jouw bedrijf, wordt jij de inspiratiebron voor jouw klanten en zij jouw fans voor de toekomst.

HET PROGRAMMA

Met het Impact-programma leert ik je in 90 dagen in een 1-op-1 setting alles over waar jij voor staat. Zodat jij na 90 dagen echt het verschil gaat maken met jouw duurzame missie.

Branding

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Read More >

Storytelling

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Read More >

DESIGN

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Read More >

Consulting

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Read More >

Fundering & positionering

Wie ben jij? Wat is jouw Waarom? Wat is de identiteit van jouw bedrijf? Wat is je purpose, drijfveren, kernwaarden? Wat wil je bereiken?

We formuleren jouw boodschap, geven betekenis aan jouw missie en zetten een stevige positionering neer zodat jij het verschil kan gaan maken. 

Strategie

Wat zijn de merkwaarden van jouw product? Wie is je doelgroep, je ideale klant? Welke doelen stel je?

We stellen de richting van jouw bedrijf op, een heldere routemap met een duidelijke focus en krachtige strategie voor duurzame relaties met klanten die jouw waarden een warm hart toedragen.

Sustainable marketing

Practice what you preach!

Welke duurzame aspecten van jouw product of dienst  zijn van waarde en geven antwoord op de behoefte van jouw  klant? Welke tools zet je in om jouw klant te bereiken?

We formuleren een heldere, transparante duurzame marketing mix om jouw product of dienst  onder de aandacht te brengen en jouw strategie handen en voeten te geven. Duurzaam van binnen en van buiten, voor een gezonde business én wereld. 

top of mind

Hoe kom en blijf je top of mind bij jouw doelgroep? Hoe word je herinnerd? Hoe word je zichtbaar? Hoe kun je jouw boodschap resoneren bij jouw ideale klant?

Je leert meerwaarde te creëren, zichtbaar te worden, onderscheidend te zijn. 

Vanuit je eigen waarden betekenis te geven aan de wereld en jouw klanten. IMPACT maken, herinnerd worden.

Hoe ziet het programma eruit?

In 90 dagen gaan we de basis leggen voor een krachtige strategie voor jouw duurzame product of dienst, jouw bedrijf. Door op alle onderdelen rondom het succesvol maken van jouw product in een stevige fundering te gieten,  zal je al gauw kwalitatieve klanten aantrekken die ambassadeur van jouw product of dienst willen worden.

Daarnaast gaan we ook aan de slag met jou als ondernemer. Hoe kun jij als persoon jouw bedrijf naar een volgend level brengen? We werken tussen de modules door aan bewustwording van de stappen die je neemt, staan stil bij de kracht van een juiste mindset en creëren zo  een business met concrete doelen met de juiste focus. Voor een stevige positionering en een duurzamere wereld. 

IMPACT IN 3 MAANDEN

  • INTAKE GESPREK

  • UITGEBREIDE ONLINE MODULES OM IN EIGEN TEMPO TE VOLGEN

  • WEKELIJKS 1-OP-1 CALL

  • OP MAAT  OPDRACHTEN VOOR MEER INZICHT

  • STRATEGIE EN PLANNINGSUPPORT

  • TUSSENTIJDS CONTACT VOOR SUPPORT EN MOTIVATIE 

€1.997 EX BTW

Dit programma is voor jou.

Jij bent een ondernemer met een duurzame missie en je wilt je graag het verschil maken. Relevant zijn voor de wereld van morgen. Verandering brengen. Betrokkenheid creëren.

Je wilt het verschil gaan maken. Voor jezelf, je bedrijf én voor de wereld. 

Ben jij die high value ondernemer en wil jij een changemaker zijn? Wacht dan niet langer. Meld je aan om samen in gesprek te gaan en te kijken of wij samen de wereld een stukje mooier kunnen maken.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

bottom of page