top of page
Yvonne%20portret_edited.jpg

Het Sustainable business & marketing programma is voor ondernemers die positief impact willen maken met een duurzame missie door te ondernemen vanuit hun idealen en het verschil willen maken voor de wereld van morgen

Impact is what people remember

Je bent ondernemer met een duurzame missie

Je weet dat je met jouw product bijdraagt aan het mooier maken van de wereld. Nu en voor de toekomst. 

Maar toch ervaar je dat het ontzettend lastig blijkt om je boodschap te vertellen. Je vind het lastig om je doelgroep te bereiken en gezien te worden.

Het ontbreekt je aan een juiste stappenplan en een krachtige strategie.

 

Je wilt positieve impact maken

Je boodschap delen. Met jouw product, jouw dienst, jouw missie en op de wereld. Je wilt inspireren. Vol focus bijdragen aan de dag van morgen.

Maar weet niet waar te beginnen.

 

Veranderingen breng je pas teweeg door jezelf een doel te stellen

Een betere wereld start bij een goede strategie.  Juist met een duurzame missie. Veranderingen voor de wereld van morgen worden niet in een keer gerealiseerd.

Een strategie uitzetten betekent niet alleen maar een plan schrijven om je doelstellingen te bereiken. Het gaat vooral ook om jouw intrinsieke motivatie. Om wie je bent. Jouw verhaal. Jouw reden waarom je doet wat je doet.

Het gaat over hoe jij bij wilt en kunt dragen. Welke rol jij met jouw product in wilt nemen in de maatschappij, in de wereld.

Stel jezelf eens de vraag: Welke verandering wil jij teweegbrengen?

Het programma

Mijn programma is voor jou als kunt doorzien dat positief impact maken vooral gaat om jouw drijfveer en motivatie. Je durft kritisch naar jezelf en je bedrijf te kijken. Positief impact maken gaat over veranderingen realiseren op de lange termijn. Jouw verhaal is de kernwaarde van jouw bedrijf. ​Je bent er klaar voor om niet alleen bij de dragen voor de dag van morgen, maar juist voor de komende jaren.

Bijdragen aan een fundamentele verandering. Voor een gezonde business én een mooiere wereld.

Met het Impact-programma leert ik je in 90 dagen in een 1-op-1 setting alles over waar jij voor staat. Zodat jij na 90 dagen een heldere strategie en duidelijk green marketingplan positief impact kunt gaan maken met jouw duurzame missie.

Fundering & positionering

Wie ben jij? Wat is jouw Waarom? Wat is de identiteit van jouw bedrijf? Wat is je purpose, drijfveren, kernwaarden? Wat wil je bereiken?

We formuleren jouw boodschap, geven betekenis aan jouw missie en zetten een stevige positionering neer zodat jij het verschil kan gaan maken. 

Strategie

Wat zijn de merkwaarden van jouw product? Wie is je doelgroep, je ideale klant? Welke doelen stel je?

We stellen de richting van jouw bedrijf op, een heldere routemap met een duidelijke focus en krachtige strategie voor duurzame relaties met klanten die jouw waarden een warm hart toedragen.

GREEN marketing

Practice what you preach!

Welke duurzame aspecten van jouw product of dienst  zijn van waarde en geven antwoord op de behoefte van jouw  klant? Welke tools zet je in om jouw klant te bereiken?

We formuleren een heldere, transparante duurzame marketing mix om jouw product of dienst  onder de aandacht te brengen en jouw strategie handen en voeten te geven. Duurzaam van binnen en van buiten, voor een gezonde business én wereld. 

top of mind

Hoe kom en blijf je top of mind bij jouw doelgroep? Hoe word je herinnerd? Hoe word je zichtbaar? Hoe kun je jouw boodschap resoneren bij jouw ideale klant?

Je leert meerwaarde te creëren, zichtbaar te worden, onderscheidend te zijn. 

Vanuit je eigen waarden betekenis te geven aan de wereld en jouw klanten. IMPACT maken, herinnerd worden.

Dit programma is voor jou

Jij bent een ondernemer met een duurzame missie en je wilt je graag relevant zijn voor de wereld van morgen. Verandering brengen. Betrokkenheid creëren.

Je wilt het verschil gaan maken. Voor jezelf, je bedrijf én voor de wereld. 

IMPACT IN 3 MAANDEN

  • INTAKE GESPREK

  • UITGEBREIDE ONLINE MODULES OM IN EIGEN TEMPO TE VOLGEN

  • WEKELIJKS 1-OP-1 CALL

  • OP MAAT  OPDRACHTEN VOOR MEER INZICHT

  • STRATEGIE EN PLANNINGSUPPORT

  • TUSSENTIJDS CONTACT VOOR SUPPORT EN MOTIVATIE 

€1.997 EX BTW

Ben jij die ondernemer die bij wil dragen aan de wereld van morgen? Wil jij een changemaker zijn? Wacht dan niet langer. Meld je aan om samen in gesprek te gaan en te kijken of wij samen de wereld een stukje mooier kunnen maken.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

bottom of page