Banner pagina 2.jpg

I.M.P.A.C.T.

Het Sustainable business & marketing programma voor ondernemers die IMPACT willen maken met hun product of dienst door te ondernemen vanuit hun ideaal en het verschil willen maken.

Je bent ondernemer geworden omdat je een waanzinnig duurzaam product of dienst hebt. Omdat je weet dat je met jouw product de wereld een stukje beter maakt. Omdat je een duurzame missie hebt. En omdat je het verschil wilt maken.

 

Maar maak je op dit moment ook het verschil? Ben je zichtbaar? Trek je de juiste klanten aan? Of mis je de focus? Vind je het lastig om te inspireren? Of je verhaal te vertellen?

Je komt er achter dat een product alleen geen klanten gaat brengen. Je realiseert je dat er nog vele stappen gemaakt moeten worden om het product te positioneren zodat je kunt gaan bouwen. Het kost je nu enorm veel tijd en energie omdat je niet weet waar te beginnen. Of wellicht is ondernemen helemaal nieuw voor je, en heb je geen idee wat te doen. Of heb je er nog niet zo bij stilgestaan. Ondanks je mooie product boek je te weinig omzet en slechte resultaten. Je bereikt je klanten niet en je bent niet zichtbaar genoeg om het tij te keren. 

Al meerdere keren vraag je jezelf af of dit wel de goede keuze was... Deze fase vreet energie, tijd en geld en resultaten blijven uit. Je twijfelt aan je concept, je identiteit, je business en je doelgroep en ziet je soms genoodzaakt je product in actie aan te bieden in de hoop op wat extra exposure en omzet. 

Je belandt in een vicieuze cirkel: weinig klanten betekent niet voldoende cashflow waardoor je niet de stappen kunt nemen die je graag zou willen doen om aan je bekendheid en zichtbaarheid te werken. Je begint enorm aan je product en jezelf te twijfelen en ziet weinig toekomst. 

Stop! Het is niet nodig aan jezelf of je product te twijfelen! Even terug naar waar je initieel vandaan komt: Je bent ondernemer geworden omdat je een missie hebt. Jouw product voegt  waarde toe aan een bewustere lifestyle of levert ook een bijdrage aan een gezondere en respectvollere wereld. Dat is de basis

Je wilt niets liever dan van start gaan, successen realiseren, maar kunt wel wat hulp gebruiken.

Impact is what people remember

Groeien met je bedrijf, succesvol zijn met je product betekent niet alleen maar heel veel tijd in energie slurpende onderdelen stoppen. Het gaat om leiderschap tonen. Dat is waar het begint. Leiderschap toon je door focus te hebben. Door keuzes te maken. Door te weten wie je bent, waar je voor staan en wat jouw missie is met jouw business. Door je te richten op de doelgroep die resoneert met jouw boodschap. Door te weten hoe deze boodschap zichtbaar te maken. Hierdoor creëer je rust in je bedrijf, kun je je richten op strategische plannen en trek je de juiste klanten.

Je bedrijf sturen vanuit je jouw gevoel, verbinden op het juiste niveau en activeren door te transformeren.

 

Wil jij meer focus, inzicht en overzicht? Wil jij meer zichtbaarheid, IMPACT maken en meer omzet? Meld je dan nu aan voor een IMPACT call voor meer informatie over mijn IMPACT programma waarin we samen intensief gaan samenwerken zodat jij meer IMPACT gaat maken met jouw bedrijf.

Hoe fijn zou het zijn dat je overzicht zou kunnen creëren door het opstellen van een helder stappenplan. Waarin je niet alleen inzoomt op wie precies jouw doelgroep is, maar waarin je ook een duidelijke duurzame strategie neerzet en een helder communicatieplan waarin je jouw verhaal kunt vertellen, jouw missie kunt delen, die resoneert met jouw klanten. Ondernemen vanuit marketing en sales uit overtuiging en verbinden vanuit gevoel. 

Je wilt graag een heldere strategie voor je hebben liggen, zichtbaar zijn, klanten inspireren en vol focus de wereld blij maken met jouw product. 

Je wilt zichtbaar zijn, connectie maken. Want, zonder connectie geen klanten. En zonder klanten geen omzet.

Je zoekt iemand die jou het vertrouwen geeft dat je het kunt. Jouw vermogen hierin naar boven haalt en je leert te verbinden vanuit passie voor duurzaamheid en te vertrouwen op je gevoel.

Na mijn studie International Business and Language heb ik ruim 15 jaar als export/sales en category/marketing manager in de internationale biologische levensmiddelen sector gewerkt. 

Dankbaar voor het feit dat ik heel veel prachtige reizen heb mogen maken tijdens mijn carrière, heb ik met eigen ogen mogen zien waar ons voedsel vandaan komt. Welke verhalen er schuil gaan achter ons producten en welke impact dat heeft op de mens en de wereld. Ik weet wat er voor nodig is om de consument te bereiken en zichtbaarheid te creëren om het verhaal te kunnen vertellen. Want zonder kennis geen bewustwording.

Als geen ander weet ik waarom het ene product wel en het ander niet slaagt, wat er voor nodig is om IMPACT te maken in een niche markt die vol in the picture staat. Graag help ik ondernemers vanuit hun missie te ondernemen met als doel aanbod, beschikbaarheid, kennis en zichtbaarheid te creëren in de markt.  Omdat ik overtuigd ben van het feit dat de bewuste keuzes van de consument bijdragen aan de essentie van een duurzame toekomst en een krachtig verhaal te vertellen hebben.

Ik heb een grote passie voor talen. Mijn studie was voor mij dan ook de perfecte combinatie van commercie en vreemde talen spreken.

Want: Taal= Communicatie = Verbinden

Door het combineren van mijn voorkeur voor duurzaamheid en passie voor taal, is verbinden voor mij dan ook de essentie van mijn bedrijf.

I.M.P.A.C.T = Introduceren+Marketing+Positioneren+Activeren+Connecten+Transformeren

Met de I.M.P.A.C.T Methode leer ik je in 90 dagen in een 1-op-1 setting alles over waar jij voor staat. Zodat jij na 90 dagen echt IMPACT gaat maken met jouw duurzame product.

De I.M.P.A.C.T methode is speciaal voor ondernemers die niet alleen IMPACT willen maken met hun product of dienst, maar ook op de wereld. Door het opzetten van een heldere product strategie en verbinden vanuit gevoel, creëer je een gezonde business voor jou én de wereld. Door marketing in te zetten vanuit passie voor duurzaamheid, wordt jij de inspiratiebron voor jouw klanten en zij jouw fans voor de toekomst.

HET PROGRAMMA

Branding

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Storytelling

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

DESIGN

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Consulting

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Fundering & positionering

Wie ben jij? Wat is jouw Waarom? Wat is de identiteit van jouw bedrijf? Wat is je purpose, drijfveren, kernwaarden? Wat wil je bereiken?

We formuleren jouw boodschap, geven betekenis aan jouw missie en zetten een stevige positionering neer zodat jij het verschil kan gaan maken. 

Strategie

Wat zijn de merkwaarden van jouw product? Wie is je doelgroep, je ideale klant? Welke doelen stel je?

We stellen de richting van jouw bedrijf op, een heldere routemap met een duidelijke focus en krachtige strategie voor duurzame relaties met klanten die jouw waarden een warm hart toedragen.

Sustainable marketing

Practice what you preach!

Welke duurzame aspecten van jouw product of dienst  zijn van waarde en geven antwoord op de behoefte van jouw  klant? Welke tools zet je in om jouw klant te bereiken?

We formuleren een heldere, transparante duurzame marketing mix om jouw product of dienst  onder de aandacht te brengen en jouw strategie handen en voeten te geven. Duurzaam van binnen en van buiten, voor een gezonde business én wereld. 

top of mind

Hoe kom en blijf je top of mind bij jouw doelgroep? Hoe word je herinnerd? Hoe word je zichtbaar? Hoe kun je jouw boodschap resoneren bij jouw ideale klant?

Je leert meerwaarde te creëren, zichtbaar te worden, onderscheidend te zijn. 

Vanuit je eigen waarden betekenis te geven aan de wereld en jouw klanten. IMPACT maken, herinnerd worden.

Hoe ziet het programma eruit?

In 90 dagen gaan we de basis leggen voor een krachtige strategie voor jouw duurzame product of dienst, jouw bedrijf. Door op alle onderdelen rondom het succesvol maken van jouw product in een stevig fundament te gieten,  zal je al gauw kwalitatieve fans aantrekken die klant en ambassadeur van jouw product willen worden.

Daarnaast gaan we ook aan de slag met jou als ondernemer. Hoe kun jij als persoon jouw bedrijf naar een volgend level brengen? We werken tussen de modules door aan bewustwording van de stappen die je neemt, staan stil bij de kracht van een juiste mindset en creëren zo  een business met concrete doelen met de juiste focus. Voor een stevige positionering en een duurzamere wereld. 

intake

Een moment om  elkaar beter te leren kennen, verwachtingen helder te hebben en het programma door te nemen.

Opdrachten

Bij elke module vind je uitgebreide en  opdrachten om je verder te brengen in je gedachten,  ontwikkeling en mindset.

online training

In 6 intensieve modules leggen we een stevige fundering voor je business en werken we aan een krachtige strategie met een helder actieplan, zodat jij vol vertrouwen jouw duurzame product of dienst kunt lanceren. 

videocalls

Wekelijks bespreken we samen 1-op-1 waar je staat, nemen we je vragen door, vieren we je vorderingen, staan we stil bij je ontwikkeling en sparren we over jouw business. 

dagelijks support

I've got your back!

We werken in een online omgeving met een heldere planning. Daarnaast ben ik via mail en whatapp dagelijks te bereiken voor ondersteuning. 

IMPACT IN 3 MAANDEN

  • INTAKE GESPREK

  • 6 UITGEBREIDE ONLINE MODULES OM IN EIGEN TEMPO TE VOLGEN

  • WEKELIJKS 1-OP-1 CALL

  • WERKBOEK EN OPDRACHTEN

  • TUSSENTIJDS CONTACT VOOR SUPPORT EN MOTIVATIE 

€1.997 EX BTW

Dit programma is voor jou.

Ben jij een ondernemer met een duurzaam (biologisch, fairtrade, holistisch etc) product of dienst en wil je graag het verschil maken? IMPACT maken?

Maar je stoeit met je idee of hebt geen helder plan?

Je wilt graag een heldere strategie voor ogen hebben, zichtbaar zijn, zowel offline als online, klanten inspireren en vol focus de wereld blij maken met jouw product.

Je wilt het verschil gaan maken. Voor jezelf, je bedrijf én voor de wereld. 

Ben jij die high value ondernemer en wil jij een changemaker zijn? Wacht dan niet langer! Meld je aan om samen in gesprek te gaan en te kijken of wij samen de wereld een stukje mooier kunnen maken.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

© 2021 CONNECTIVATION

PRIVACYVERKLARING